Måttanpassade produkter

 Hög kvalité

 Snygg design

 Snabba leveranser

  Kontakta oss

  031 - 46 30 40

  Över 10 000 nöjda kunder

  Handla som företag

Entrétak måttanpassade

Här kan du måttanpassa ditt nya entretak/skärmtak och välja mellan flera olika storlekar eller välja din egen storlek.

Vi har entretak för alla smaker och här hittar du raka, bågformade, konvexa tak. Takskivorna är alltid UV-skyddade vilket gör att de inte gulnar med tiden.

Våra standardfärger är:

 

Letar du efter det perfekta sättet att ge ditt hem en touch av elegans samtidigt som du skyddar det från väder och vind? Härligt! Då har du kommit helt rätt. 

Vi förstår att varje hem är unikt och med våra måttanpassade entrétak kan du skräddarsy så att det passar perfekt till din befintliga design och stil. Vi kan anpassa entrétaket efter dina önskemål och behov. 

Hos oss hittar du entretak för alla smaker. Vi har bland annat raka, bågformade och konvexa tak. Takskivorna är alltid UV-skyddade vilket gör att de inte gulnar med tiden.

 

Våra materialval inkluderar högkvalitativa alternativ som tål de mest utmanande väderförhållandena. 

Ett måttanpassat entrétak är mer än bara estetik, det är även ett funktionellt tillskott till ditt hem som ger dina entrédörrar skydd mot solens skadliga strålar samt skyddar mot regn och snö. De måttanpassade entrétaken är tillverkade för det svenska klimatet och klarar upp till 150 kg/m2.

När det kommer till val av färg kan du antingen välja mellan våra fina utvalda färger i vit, svart, grå/silver, faluröd och antracitgrå. Vill du göra ditt entrétak ännu mer unikt kan du ange RAL nr. för valfri RAL färg. Är du osäker på vilken färg som passar bäst för just ditt hem har du även möjlighet att beställa hem färgprov.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen