• Måttanpassade produkter
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Köp nu - betala senare med Klarna

Fråga oss gärna!

031 - 46 30 40

Vedställ

Våra vedställ är designade för att klara av att hålla tunga vedträn på plats och samtidigt skapa en attraktiv plats för din vedsamling i ditt hem. Med stil och funktion.

Håll elden brinnande med stil och funktion, med våra robusta vedställ. 

Ett vedställ är inte bara en praktisk förvaringslösning för ditt brännmaterial, det är även ett stilfullt tillägg till din eldstad eller uteplats.

Varför satsa på robusthet?

Ett robust vedställ är konstruerat för att klara av tunga belastningar och motstå påfrestningar från många och tunga vedträn. Våra vedställ är tillverkade i pulverlackerat stål och kräver inget som helst underhåll.

Vedställ som heminredning?

Ja absolut! Vedställ är mer än bara funktion. Det är också en dekorativ detalj i ditt hem eller på din uteplats. Hos oss kan du välja ett vedställ som både passar din stil och håller din ved organiserad. Investera i ett robust vedställ och ge inte bara din ved en snygg plats att bo, utan skapar även en funktionell och estetiskt tilltalande hörna för ditt hem. 

Som dessutom kommer att bestå i många, många år. Är du ute efter en mindre variant som går att bära så finner du våra vedkorgar här

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen