• Måttanpassade produkter
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Köp nu - betala senare med Klarna

Fråga oss gärna!

031 - 46 30 40

Vedkorg

Värmen och myset från en brinnande eld är oslagbar. Genom att använda dig av våra praktiska vedkorgar och eleganta vedställ kan du organisera på ett stilfullt sätt. 

När du förvarar ved i en vedkorg eller vedställ skapas en prydligt ordnat atmosfär och du kommer enkelt åt veden när du behöver den.

Genom att hålla veden på ett och samma ställe minskas risken för röra och skräp runt eldstaden eller kaminen.

Veden hålls ordentligt borta från elden, vilket minskar risken för gnistor eller skräp som kan orsaka farliga situationer.

 

Med vedkorgar blir det även enklare att bära in veden från där du förvarar all din ved.

Vedkorgar passar perfekt inomhus vid sidan av din öppna spis eller kamin, medan vissa vedställ också är lämpliga för utomhusbruk på terrassen eller i trädgården. För användning utomhus rekommenderar vi cortenvedställ som är gjort i ett material som rostar på ett snyggt och modernt sätt när den placeras i utomhusmiljöer. Materialet har även en väldigt lång livslängd och är därför en fantastisk investering. 

Utöver vedkorgarnas praktiska användning bidrar de också som en vacker dekorativ detalj i ditt hem. Våra vedkorgar och vedställ går att få i mattsvart lack, antracitgrå eller corten-look för att matcha stilen i just ditt hem.

Dessa produkter tillverkas av oss i vår egen verkstad i Sverige vilket vi är stolta över.

Då de är snygga inredningsdetaljer går de även att använda till förvaring av filtar, tidningar m.m. Det är bara fantasin som sätter gränserna. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen