• Måttanpassade produkter
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Köp nu - betala senare med Klarna

Fråga oss gärna!

031 - 46 30 40

Entretak i glas

Entretak i glas är en snygg och funktionell designlösning som kombinerar det moderna utseendet av glas med praktiska fördelar för skydd mot väder och för att skapa en välkomnande ingång. 

Glasentretak har fördelen att dra nytta av det naturliga ljuset som skapar en ljus och inbjudande atmosfär vid entrén. Detta ger inte bara ett behagligt visuellt intryck utan kan även minska behovet av konstgjord belysning under dagtid och därmed bidra till energieffektivitet.

 

Våra standardfärger är:

 

Förutom de ovan nämnda fördelarna erbjuder glasentretak också skydd mot regn, snö och andra väderförhållanden. 

Designmöjligheterna för entretak i glas är breda. Du kan välja på en mängd olika färger bland våra entretak i glas. Kombinationen av glas, metall och andra material ger dig flexibilitet att skapa ett entretak som harmonierar med din stil. De allra flesta av våra entretak är dessutom väldigt smidiga att arbeta med samt montera. 

Oavsett om du strävar efter att skapa en modern, minimalistisk look eller om du vill komplettera en klassisk arkitektur med moderna inslag, så kan entretak i glas vara ett övervägande val att ta. Kombinationen av praktiskt skydd och visuell skönhet kan vara ett framstående inslag som välkomnar både besökare och ljus in i ditt hem eller företag. Leta bland våra prisvärda produkter och se vad som kan passa just ditt hem eller fastighet. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen