• Måttanpassade produkter
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Köp nu - betala senare med Klarna

Fråga oss gärna!

031 - 46 30 40

Tavlor

Tavlor är det perfekta sättet att ge dina väggar liv och uttrycka din unika inredningsstil. Oavsett om du föredrar en enkel och stilren design eller en mer ombonad atmosfär med en tavelvägg, så ger våra väggdekorationer och tavlor dig friheten att skapa det uttryck du önskar. De går att personalisera med både namn och årtal för familjetavlor och ras och namn på våra djurtavlor. 

 

Skapa en atmosfär av stil och personlighet med våra snygga väggdekorationer som förhöjer känslan och skapar personlighet i varje rum.

För den minimalistiska inredaren passar våra tavlor utmärkt då de inte har mycket färger eller mönster på sig. Våra famlije- och djurtavlor ger en varm, personlig och harmonisk känsla som kompletterar din övriga inredning. De kommer säkerligen inspirera andra då de väldigt lätt uppskattas. 

Placera den över sängen, soffan eller i hallen för att göra varje rum ännu mer inbjudande och intressant. Våra personliga tavlor gör sig mycket bra ihop med andra väggdekorationer som en tavlevägg. Oavsett din stil har vi väggdekorationerna som gör att ditt hem blir en konstnärlig och personlig fristad. Köp din egna idag!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen