• Måttanpassade produkter
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Köp nu - betala senare med Klarna

Fråga oss gärna!

031 - 46 30 40

Designprodukter för husbil & husvagn

För älskare av husvagns- och husbilslivet har vi samlat ett unikt sortiment av produkter som bjuder in campinglivet till ditt hem eller som inredning till ditt campingfordon. Varje produkt är utvald för att omfamna den charmiga känslan av husvagns- och husbilsliv och addera en känsla av äventyr till din vardag.

 

Vägglampa med husbilsmotiv

Dekorera ditt hem med våra vägglampor med husbilsmotiv. Varje lampa är skickligt designad för att förmedla friheten och glädjen av livet på vägarna. Låt ditt rum lysas upp av denna underbara tavla med inbyggd belysning och husbilskärlek. De är dessutom tillverkade i Sverige.

Glasunderlägg i trä med husvagns- och husbilsdesign

Skydda dina ytor med stil med hjälp av våra träglasunderlägg, de har alla en unik husvagns-design. Varje glasunderlägg är som ett litet konstverk och ger en smakfull och funktionell touch till ditt hem, husvagn eller husbil. 

Dessa produkter är inte bara dekorativa, de är också en hyllning till friheten och glädjen som kommer med husvagns- och husbilslivet. Vare sig du är en erfaren resenär eller drömmer om framtida äventyr på vägarna, så kommer dessa produkter att väcka känslan av husvagnslivets enkelhet och skönhet. 

Utforska vårt sortiment och omfamna det fria andetaget av husvagns- och husbilslivet i ditt hem.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen