• Måttanpassade produkter
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Köp nu - betala senare med Klarna

Fråga oss gärna!

031 - 46 30 40

Grytunderlägg

 

Grytunderlägg är små men funktionella föremål som ofta underskattas i köksutrustningen. Dessa praktiska hjälpmedel har en viktig roll när det kommer till bevarande och skyddande av bänkar och bord i köket. Grytunderlägg är utformade för att hålla varma kastruller, stekpannor och andra heta köksredskap borta från känsliga ytor som bord, bänkskivor och matsalsbord. 

Oavsett om du är en kock i hemmet eller en matlagningsentusiast, är grytunderlägg en viktig del av köksutrustningen.

I vårt sortiment är underläggen gjorda av trä i olika modeller och designer för att passa olika köksinredningar och behov. Dessa naturliga material är tåliga nog att stå emot värme och tillför samtidigt en rustik känsla till köksmiljön. 

Utöver den grundläggande funktionen som skydd mot värme, kan grytunderlägg också användas som en liten serveringsbricka när du ska servera något litet. Detta skapar en snygg presentation vid servering.

Hos oss kommer du med säkerhet att hitta ett grytunderlägg som passar dina behov och preferenser, du kan till och med få ett egendesignat underlägg med din egen text på. du vet väl att vi även har matchande glasunderlägg, se här. Båda är en perfekt presentidé!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen