Måttanpassade produkter

 Hög kvalité

 Snygg design

 Snabba leveranser

  Kontakta oss 

  031 - 46 30 40

  Över 10 000 nöjda kunder

  Handla som företag

Större skärmtak

Stora entretak är ett utmärkt komplement till ditt hem som inte bara erbjuder praktiskt skydd för din dörr, utan även ger många andra fördelar. Vi på Gotflex har extra breda entretak som vi enkelt kan skräddarsy i både bredd och djup efter dina behov. Dessa smarta skärmtak är en populär och funktionell lösning som är värdefull av flera skäl. 

Läs nedan om de främsta fördelarna.

 

Ett stort och djupt entretak ger skydd mot väderförhållanden:
Få skydd mot regn, snö, hagel och stark sol. Det innebär att du och dina gäster kan komma in och ut ur ditt hem utan att oroas för att bli blöta eller brända av solen.

Förlängd livslängd på din ytterdörr samt källarentré: 
Genom att installera ett extra djupt entretak minskar du slitage på din ytterdörr och andra trämöbler som kan utsättas för väder och vind. Denna lösning passar dessutom utmärkt att installera över källardörrar för att skydda mot väta mm. 
Att införskaffa sig ett entretak förlänger livslängden på din dörr och minskar behovet av reparationer eller utbyte.

Skapar en välkomnande entré: 
Ett stort entretak ger din entré en inbjudande och elegant touch. Det kan vara ett idealiskt ställe att dekorera med växter, belysning och sittmöbler för att skapa en trevlig plats där du och dina gäster kan koppla av.

Ökar fastighetens värde: 
Utöver de praktiska fördelarna ökar ett entretak också fastighetens värde. Potentiella köpare kan uppskatta en skyddad entré och den visuella fördelen av en snyggt utformad entré.

Sammanfattningsvis är stora entretak en klok investering som erbjuder både praktiskt skydd för din ytterdörr och estetiskt värde för ditt hem. Genom att installera ett sådant tak kan du njuta av ökad komfort, energieffektivitet och fastighetsvärde samtidigt som du skapar en mer välkomnande och attraktiv entré till ditt hem.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen