• Måttanpassade produkter
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Köp nu - betala senare med Klarna

Fråga oss gärna!

031 - 46 30 40

Fars dag presenter

Fars dag – en speciell dag för att hylla våra hjältar och förebilder. Vad sägs om att överraska din pappa med en present som verkligen visar din uppskattning? Bort med tråkiga kläder och välkommen till en värld av unika, personliga och tankefulla gåvor som verkligen får honom att le. Se våra förslag och fina presenter till fars dag nedan.

Är din pappa en gourmetkock eller bara en matälskare? Ge honom ett personligt och vackert tillbehör som hör matintresset till. Så som glasunderlägg i trä, öllåda med namn eller kanske med sitt favoritfotbollslag på? 

Fars dag är även det perfekta tillfället att visa din kärlek och omtanke med personliga presenter, en specialdesignad gåva är ofta mer uppskattad än en sak som många andra har.

Vår drickalåda i trä till pappa 
Vår snygga drickalåda är inte bara en förvaringsplats för hans favoritdrycker, den är även en stilfull inredningsdetalj. Tillverkad med omsorg och kärlek, skapar lådans gedigna trämaterial en rustik och charmig känsla där ölen eller drickan får ta den plats som den förtjänar.

Låt din pappa utforska nya smaker och brygder genom att fylla lådan med ett handplockat urval av hans favoritöl eller överraska honom med spännande craft brews och exklusiva varianter. En personlig touch kan du lägga till genom att få hans initialer, namn eller annat meddelande på sidan, vilket gör lådan till en unik och minnesvärd gåva.

Oavsett om din pappa är en dryckesentusiast, finsmakare eller bara gillar att koppla av med en kall läsk, så kommer den här lådan säkerligen bli en uppskattad present. Ge honom en smakfull och stilig Fars dag med denna perfekta gåva för ölälskare!

Låt årets Fars dag bli minnesvärd med en gåva som verkligen träffar rätt!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen